financieren en subsidie

Kozijnen vervangen subsidie 2021

Vanaf 4 januari 2021 kunnen woningeigenaren die ook in de betreffende woning verblijven gebruik maken van de ISDE-regeling en geld terugkrijgen voor het laten plaatsen van nieuwe kozijnen (zie: www.rvo.nl). Er is €124 miljoen aan budget. Een adviseur van KSCN kan je meer vertellen over de mogelijkheden.

Hoe vraag ik subsidie aan?

Als er een subsidieregeling van start gaat, is hierbij vaak ook duidelijk aangegeven hoe men gebruik kan maken van die subsidie. Vaak zijn er aanvullende regels aan verbonden waar rekening mee gehouden moet worden, dus let daar goed op.

Als er daadwerkelijk subsidie aangevraagd kan worden, is het belangrijk dat je allereerst uitzoekt wat de specifieke voorwaarden zijn om in aanmerking te komen voor een kozijn subsidie en hoeveel er nog in het subsidiepotje zit.

Hoeveel subsidie?

De kozijn subsidie valt samen met die van hoogrendementsglas, daarom dien je dus ook nieuwe beglazing te kopen als je van plan bent om gebruik te maken van deze subsidie.

BedragMin. m2Max. m2Min. U-waarde
HR++-glas€3510451,2
Kozijnpanelen€15

1,2
Isolerende deuren€35

1,5
Triple-glas€10010450,7
Kozijnpanelen€75

0,7
Isolerende deuren€100

1,0
Bekijk de voorwaarden op de website van de RVO: www.rvo.nl

Energiebespaarlening van het nationaal warmtefonds

Wilt u de energiezuinigheid van uw woning verbeteren door middel van kunststof kozijnen of kunststof deuren?  Zowel particulieren als de Vereniging van Eigenaren (VvE) kunnen voor de financiering een Energiebespaarlening aanvragen bij het Nationaal Warmtefonds! Voordelen van een energiebespaarlening voor u op een rij:

  • Boetevrij vervroegd aflossen
  • Tot maximaal € 25.000 lenen
  • Zeer lage rente van 1,9% looptijd 10 jaar 
  • Geen afsluitkosten
  • Vast maandbedrag en looptijd

Met een Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds heeft u een goede financiering voor een duurzame investering aan uw woning, zoals kunststof kozijnen, deuren en gevelpanelen van KSCN. Door de uitstekende isolatie bespaart u op uw energie en dat scheelt u direct in de energiekosten! Afhankelijk van de hoeveelheid energie die u verbruikt, kan deze besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken

Energiebespaarlening voordelen

Met de aantrekkelijke energiebespaarlening kunt u onder andere energiebesparende maatregelen als isolerende kunststof kozijnen en deuren voor uw woning financieren. Met een Energiebespaarlening profiteert u van gunstige voordelen, waaronder de aantrekkelijke rente die gedurende de gehele looptijd van de lening vast staat. U kunt te allen tijde de gehele lening of een gedeelte hiervan boetevrij aflossen en u betaalt geen afsluitkosten! 

Voor meer informatie www.energiebespaarlening.nl

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Een afspraak maken met een adviseur van KSCN is vrijblijvend en alle informatie die u nodig heeft, wordt zorgvuldig met u doorgenomen. Neem contact op met ons via het contactformulier of bel ons.

Contact